Canik’te ’Regaib Kandili Özel Programı’

Canik Belediyesi, ilçede ‘Regaib Kandili Özel Programı’ düzenliyor.

25 Ocak 2023 Çarşamba 16:37
Canik’te ’Regaib Kandili Özel Programı’

Canik Belediyesi, ilçede ‘Regaib Kandili Özel Programı’ düzenliyor.

Canik Belediyesi tarafından ilçede düzenlenecek Regaib Kandili Özel Programı’nda binlerce vatandaş Regaib Kandili’nin manevi atmosferinde bir araya gelecek. Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ilahilerle ilçede idrak edilecek olan Regaib Kandili Özel Programı 26 Ocak Perşembe günü saat 18.00’de Canik Merkez Camisi’nde gerçekleşecek.

Canik’te kandil coşkusu yaşanacak

Canik Belediyesi’nin Canik Merkez Camisi’nde düzenleyeceği Regaib Kandili Özel Programı’nda vatandaşlar Regaib Kandili’nin manevi ikliminde buluşacak. Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunacak olan 15 Temmuz Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Mevlid-i Şerif ve ilahiler seslendirecek. Dualarla, ilahilerle Regaib Kandili’nin coşkuyla kutlanacağı programda Canik Belediyesi ikramlarda bulunacak.

Son Güncelleme: 25.01.2023 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.