DSİ korosundan eğitim yararına konser

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü, İlkadım Atatürk Ortaokulu yararına konser düzenledi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 17:47
DSİ korosundan eğitim yararına konser

Haber Linki – Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen konsere Samsun Valisi Osman Kaymak, vali yardımcıları, DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak, İlkadım Atatürk Ortaokulu Müdürü Rasim Nerse ve çok sayıda davetli katıldı.

Şef Hatice Sevtap Bayraktar önderliğinde DSİ Türk Müziği Topluluğunun 33. seri konseri İlkadım Atatürk Ortaokulu yararına yapıldı.

Konser öncesi konuşan Atatürk Ortaokulu Müdürü Rasim Nerse, konserin gerçekleşmesinden dolayı DSİ korosu şefi ve sanatçılarına, DSİ Bölge Müdürlüğüne, okul yönetimi, öğretmenleri, velilere ve sponsorlara teşekkür etti.

Kurumlarının sadece mühendislik hizmetleriyle değil aynı zamanda kültür, sanat ve eğitim alanındaki hizmetleri de desteklediğini belirten DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak, bu desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Samsun’da sanat faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Valisi Osman Kaymak ise, 33’üncü defa konser vermenin süreklilik açısından değerine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından koro ve sanatçıların seslendirdiği solo şarkıları vatandaşlardan tam not aldı.

Son Güncelleme: 08.01.2018 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.