Emir Kozmetik'te tüm ürünlerde %50 indirim!

Emir Kozmetik, tüm ürünlerde net %50 indirim fırsatıyla, binlerce seçenek ve uzman kadrosu ile kadınların 1 numaralı adresi olmaya devam ediyor.

Haberlinki
Haberlinki
08 Kasım 2018 Perşembe 16:47

Emir Kozmetik, Samsun’da Çiftlik ve Mecidiye Şubelerinin yanı sıra internetten güvenli ve hesaplı alışverişin tek adresi olmaya devam ediyor.

Kozmetik adına aradığınız her şeyi Emir Kozmetik’te, TL, ürün ve adet sınırlaması olmadan tüm ürünlerde net yüzde 50 indirim imkanıyla bulabilir, cilt bakımı yaptırabilir ve deneyimli uzman kadrosundan yardım alarak kendiniz için en uygun ürünlere, tüm kredi kartlarına taksit avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Victoria Secret ürünleri Karadeniz’de ilk ve tek olarak Emir Kozmetik’te!

1936 dan beri kozmetikte varlığını sürdüren ‘Monteil’ tüm cilt tipleri ve cilt sorunları için çok etkili fakat basit uygulanan ürünler ile sizlere güzellik katmayı hedefliyor. Emir Kozmetik, ‘Monteil’ ürünlerini Karadeniz’de ilk ve tek olarak ayağınıza getirdi.

Make Up Factory, Beyu, Flormar, Deborah, Bell ve daha bir çok marka Emir Kozmetik'te!

İletişim

Merkez Şube Adres: Kale Mah. Gazi Cad. No:58 (Mecidiye)

Telefon: 0362 4310039

Çiftlik Şube Adres: 19 Mayıs Mah. İstiklal Cad. No:87 (Kardeşler Fırını Karşısı)

Telefon: 0545 4312462

İnternetten güvenli alışveriş için... www.emirkozmetik.net

 

Son Güncelleme: 08.11.2018 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.