'Özel İnci Öğretim Kursu' başarınızı zirveye taşıyor!

Samsun’da eğitim alanında kaliteli, yenilikçi ve çağdaş eğitim anlayışıyla başarılarını sürdüren, sürekli olarak kendini geliştiren ve sağlam adımlarla büyüyen Özel İnci Öğretim Kursu geleceğin başarılı bireylerinin yetişmesine katkı sağlıyor.

Haberlinki
Haberlinki
15 Eylül 2018 Cumartesi 10:37

Samsun’da 9, 10, 11, 12’inci sınıf ve mezun grubu öğrencilerinin başarılarında büyük rol üstlenen İlkadım Özel İnci Öğretim Kursu, 10 kişilik sınıflarda, öğrencilerini hem üniversiteye hazırlıyor hem de derslerine destek olarak 3 sürecin başarı ile sonuçlanmasına olanak tanıyor.

10 yıldır eğitim sektöründe hizmet verdiklerini belirten Kurucu Müdür, öğrenci koçu ve eğitimci İnci Kaymak, “Eğitimci olmamın vermiş olduğu misyonla elimizden geldiğince öğrencilerimin başarısını yükseltmek için disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Eğitimciyiz… Çalışmak ve başarmak bizim işimiz. Biz öğrencilerimize çok güzel başarılar kazandırmanın peşindeyiz. Burada öğrencilerimizle iç içeyiz. Büyük bir aile olarak hep birlikte bir başarı yakalamaya çalışıyoruz. Üniversite hazırlığın yanı sıra, sınıf ortamında ve bire bir ders takviyeleriyle öğrencilerimizin ders başarılarını arttırmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin gelecekleri için atacakları adımda onların yanında olup, onlara destek olmaktır” diye konuştu.

İletişim

Adres: Adalet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı No: 266/2 İlkadım/SAMSUN

(Zübeyde Hanım Parkı Yanı)

Telefon: 0362 9993305

www.facebook.com/ozelinciogretimkursu

Son Güncelleme: 17.09.2018 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.