Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: “Samsun'da güzel izler bırakmak için çalışıyoruz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde Cumhuriyet tarihinden bu yana tam anlamıyla çözülemeyen Karkucak ve Kuşçular Mahallesi grup yolunun yapımı için düğmeye bastı. 

09 Ocak 2018 Salı 10:53
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: “Samsun'da güzel izler bırakmak için çalışıyoruz"

Vatandaşın sorunlarını yerinde incelemek ve sorunların ortadan kaldırılması noktasında çözüm üretmek için her zaman yerinde incelemelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde bulunan ve Karkucak, Sarıyar, Taşlıyük ve Kuşçular Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sorunları tespit ederek ilgililere yapımı ile ilgili gerekli talimatı verdi. 

Vezirköprü ilçesinde ciddi anlamda yol sorunlarının olduğunu ve bu yolların şehre uzaklığından dolayı yapımlarında maliyetlerin çok yüksek rakamlara ulaştığını belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Biz Samsun’da sorumluluğumuz bulunan her metrekarede güzel izler bırakmak için çalışıyoruz. Biz istemez miyiz Vezirköprü’nün tüm mahallelerindeki yol sorununu çözelim. Tabii ki isteriz. Ama Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu kadar gücümüz yok. Gelen kaynaklarımız anında yatırıma dönüştürülüyor. Ve her ilçeye eşit şekilde çalışma yapıyoruz. İlçelerimizde şube müdürlerimiz her sorunu tespit ediyor. Ben de sürekli buralarda incelemelerde bulunuyorum. Hangi mahallenin ne sorunu var biliyorum. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan yollar var. Biz daha göreve geleli 4 yıldan az bir zaman oldu. Sadece bu süreçte bin 500 metreye yakın yolu elden geçirdik. Bunu yaparken de Vezirköprü’yü ötekileştirmedik. Her ilçede yapılan yol çalışması birbirine yakın rakamlardır” dedi.
Kuşçular Mahallesi Muhtarı Abdulhay Şahin’in misafiri olan Başkan Yılmaz ziyarette yer alan çevre mahalle muhtarlarına da içlerinin rahat olmasını, 11 kilometrelik grup yolunun sathi kaplama ile yapılacağını ve yıllardır yaşanan yol sorunun çözüme ulaşacağını belirterek müjdeyi verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.