Samsun Carmina Güzellik Salonu'nda 'Yaza Özel' Fırsatlar

Samsun Carmina Güzellik Salonu, yılların deneyimi ve güler yüzlü ekibi ile ‘yaza özel’ fırsatlarla hizmetinizde.

Haberlinki
Haberlinki
18 Eylül 2018 Salı 15:56

Carmina Güzellik Salonu, güler yüzlü ve alanlarında uzman çalışanları ile müşterilerine kuaför hizmetlerinin yanı sıra lazer epilasyon, kirpik lifting keratin, keratinli fön ve kıl tekniği kaş kontörü uygulamalarını kusursuz bir şekilde sunuyor.

İSTENMEYEN TÜYLERİNİZDEN KURTULUN

Dört mevsim uygulanabilen lazer epilasyon, acısız buz lazer epilasyon; komple (tüm bacak, koltuk altı ve bikini bölgesi) seansı 150 TL.

BAKIŞLARINIZI DAHA DA GÜZELLEŞTİRİN!

Kirpik lifting keratin uygulaması, kendi doğal kirpiklerinizi kıvırarak daha uzun, daha dolgun hale gelmesini sağlamak ve canlı bakışlar elde etmeniz için yapılan bir işlemdir ve Samsun Carmina Güzellik Salonu’nda sertifikalı uzmanlar tarafından kirpik lifting keratin uygulaması özel fiyatıyla 200 TL.

GELİNLERE ÖZEL KAMPANYA

Carmina Güzellik Salonu bu yaz evlenecek olan gelinleri de unutmadı! Kına ve gelin saçı, porselen makyaj, takma kirpikten oluşan gelin paketi sadece 400 TL.

KAŞLARDA DOĞAL GÖRÜNÜM

Kıl tekniği kaş kontörü ile doğal bir görünüme kavuşabilir, kaşlarınızı daha gür ve şekilli gösterebilirsiniz… Yaza özel kıl tekniği kaş kontörü ise sadece 200 TL.

SAÇLARINIZ HER DAİM DÜMDÜZ!

Keratinli fön uygulaması ile uzun süre saçlarınızın düz ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Samsun Carmina Güzellik Merkezi’ne özel fiyatıyla keratinli fön uygulaması 150 TL.

Komple ağda uygulaması 40 TL.

Renk geçişlerinde başarılı sonuçlar...

Carmina Güzellik Salonu'nun güler yüzlü ve profesyonel ekibi 

İletişim

Adres: 19 Mayıs Mah. Dr. Kamil Cad. No:44/2 İlkadım

(Çiftlik Kardeşler Fırını Karşısı)

Telefon: 0362 2315832 - 0542 4986481

https://www.instagram.com/carminaguzellikmerkezi/

Son Güncelleme: 19.09.2018 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.