Samsun'da doğallığın adresi: My Mandıra Şarküteri&Cafe

My Mandıra Şarküteri&Cafe doğallığı ve kaliteyi ön planda tutarak, geniş ürün yelpazesi ile Samsun’da hizmet veriyor.

Haberlinki
Haberlinki
15 Kasım 2018 Perşembe 09:35

Samsun’un Canik İlçesi’nde hizmet veren My Mandıra Şarküteri&Cafe, doğal, kaliteli ve birbirinden lezzetli şarküteri ürünlerinin yanı sıra zengin kahvaltı menüsü, ev yapımı hamburgeri, kendi imalatları olan pastaları, poğaçaları, kurabiyeleri, tatlıları, Vakfıkebir tereyağından yapılan muhteşem kuymağı, ekşi mayalı ekmek çeşitleri, ızgara çeşitleri ve onlarca çeşit ürün yelpazesi ile müşterilerine adeta ‘Anne Eli Değmiş Gibi’ dedirtiyor.

Huzurlu ve sıcacık bir ortam arayan aynı zamanda doğallığı ön planda tutan ve güler yüzlü bir şekilde hizmet veren My Mandıra Şarküteri&Cafe’nin 130 kişilik alanında ister ailenizle, ister kalabalık arkadaş grubunuzla ya da özel günlerde gerçekleştirilen organizasyonlarda müşterine ev sahipliği yapıyor.

My Mandıra Şarküteri&Cafe'nin eşsiz lezzetlerinin tek bir telefonla kapınızda olduğunu da lütfen unutmayın.

İletişim

Adres: Hasköy Mahallesi 168. Sokak No:12 (Uğur Okulları Karşısı) Canik/Samsun

Telefon: 0543 6263472

Instagram --> mymandirasarkuteri

Facebook --> mymandira

Son Güncelleme: 15.11.2018 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.