Samsunlu Şehit Ramazan Taşkın dualarla anıldı

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçen yıl şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın için okutulan mevlide katıldı.

20 Ocak 2018 Cumartesi 18:06
Samsunlu Şehit Ramazan Taşkın dualarla anıldı

Samsun Çarşambalı şehit Ramazan Taşkın ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı. Şehit Taşkın için Çarşamba ilçesi Abdullah Paşa Camisinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlide katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şehide bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, “Şehidimizin emanetlerine sahip çıkarak onun mezarında rahat uyumasını sağlamak bizlerin görevidir. Şehit ailelerimizin yanlarındayız. Bu vatan için canını veren şehitlerimizi ölünceye kadar unutmayacağız, unutturmayacağız. Bize düşen ne varsa kapımız da gönlümüz de her zaman açık. Bu vatan için şehit olan insanlar kalbimizin bir köşesinde her zaman yaşıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.