AK Parti İl Başkanı Karaduman, "İlk hedefimiz 30 Mart 2019 seçimleri"

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, "Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Birlik ve beraberlik olan yerde güç, kuvvet ve zafer olur. İnşallah şehrimize ve partimize faydalı hizmetler yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverlikten dolayı da size bir kez daha teşekkür ediyorum başkanım" ifadelerini kullandı.

23 Ocak 2018 Salı 11:27
AK Parti İl Başkanı  Karaduman, "İlk hedefimiz 30 Mart 2019 seçimleri"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, İl Başkanı Karaduman'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Siyasetin evveli, ortası ve sonu teşkilattır. Teşkilat olmadan hiçbir şey olmaz. Teşkilatçılık zor bir iştir, aşk ister, sabır ve fedakarlık ister. Teşkilatımızla birlikte ilk hedefimiz 30 Mart 2019 seçimleri. Seçimlerde başarılı olmamız gerekiyor. Önümüzdeki süre içerisinde çok çalışacağız, herkesi kucaklayacağız, basmadığımız yer, sıkmadığımız el kalmayacak. Bunu sizlerle birlikte AK Partimizin çok değerli teşkilat üyeleri ile yapacağız. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız tüm AK Parti ailesinin üyeleri olarak el ele verip yine şehrimize ve milletimize hizmet için çalışacağız" dedi.

Son Güncelleme: 23.01.2018 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.