3 günde Samsunspor için toplanan yardım miktarı

Samsun Valiliği tarafından ekonomik krizde bulunan Samsunspor için başlattığı yardım kampanyasında 3 günde toplanan para miktarı açıklandı.

08 Ocak 2018 Pazartesi 15:20
3 günde Samsunspor için toplanan yardım miktarı

Haber Linki – Ekonomik mali kriz yaşayan TFF 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor’a Valilik yardım kampanyası başlattı. Edinilen bilgiye göre, Halk Bankası Buğdaypazarı Şubesinde açılan yardım hesabında 3 günde yaklaşık olarak 2 milyon TL’nin biriktiği öğrenildi. Samsun Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyası şehirde kenetlenmeyi arttırırken, vatandaşlar yapış oldukları bağışları sosyal medyadan paylaşarak diğer arkadaşlarını da teşvik etmeye çalıştı.

Kampanyaya katılım sadece Samsun’dan olmadı. Şehir dışından da çok sayıda valiliğin açtığı yardım kampanyasına destek verenler oldu. Kampanyada şuana kadar yaklaşık olarak 2 milyon TL para toplanırken, futbolcu ödenekleri için 4 milyon TL’ye ihtiyaç olduğu belirtildi.

Kampanyaya vatandaşların destekleri devam ederken, dün de taraftarlar sosyal medya üzerinden haberleşip cumhuriyet meydanında toplandı. ‘Samsunspor yok olmasın’ sloganıyla toplanan taraftarlar yetkililerden destek istediler.

Son Güncelleme: 08.01.2018 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.