Bize karşı herkes özel hazırlanıyor

Taner Taşkın, “Daha önce söylediğim şeylerde beni yanlış anladılar. Her takım Samsunspor’a karşı çok özel hazırlanıyor. İnegölspor takımı da sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bu liglerde de söz sahibi olan bir takım. Kolay bir maç olmayacaktır" dedi. 

Haberlinki
Haberlinki
03 Ekim 2018 Çarşamba 15:21
Bize karşı herkes  özel hazırlanıyor

Teknik Direktör Taner Taşkın, “Daha önce söylediğim şeylerde beni yanlış anladılar. Her takım Samsunspor’a karşı çok özel hazırlanıyor. İnegölspor takımı da sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bu liglerde de söz sahibi olan bir takım. Kolay bir maç olmayacaktır" dedi. 

Yılport Samsunspor teknki direktörü Taner Taşkın, haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan toplantıda iyiye giden bir takım olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Taşkın, "“Hedefe giden yolda iç sahada oynayacağımız maçların  hepsinin çok önemi var. Aynı şekilde deplasman maçlarının da. Ankara Demirspor galibiyeti bu anlamda bize gelecek adına büyük moral oldu" dedi. 
SONUÇ ANLAMINDA MUTLUYUM..
Teknik direktör Taner Taşkın, "Takımın hem oyun  hem de skor olarak istediğini aldığı bir maçtı. Bunun devamı gelmesi gerekiyordu. Rakibimizin de 4 maçtan beri kazanamaması oyuncuların üzerinde bir rehavet havası olabilirdi. Hafta içinde mental olarak da onları ciddi bir şekilde hazırladığımızı düşünüyorum. Mutlak galibiyet almamız gereken bir maçtı. Çünkü iç sahada Sancaktepe maçında oyuncu grubumuz bir hezimet almıştı" diye konuştu. 
YANLIŞ ANLAŞILDIM 
Pazar günü oynayacakları İnegölspor maçının çok zor geçeğini de sözlerine ekleyen Taner Hoca, “Daha önce söylediğim şeylerde beni yanlış anladılar. Her takım Samsunspor’a karşı çok özel hazırlanıyor.  Samsunspor bu ligin büyük takımları gibi gözükebilir. O yüzden bize hazırlanmak çok zor değil. İnegölspor takımı da sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bu liglerde de söz sahibi olan bir takım. Kolay bir maç olmayacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2018 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.