Fenerbahçe taraftarının Cocu isyanı!

Fenerbahçe’de peşpeşe alınan mağlubiyetler ve devam eden kötü oyun taraftarı bu senede memnun etmedi. Geçen sezon Aykut Kocaman yönetiminde çok daha dar rotasyona ve yaşanan ikinciliğe rağmen Aykut Kocaman’ın oynatmış olduğu futbolu beğenmeyen Fenerbahçe taraftarı geçen seneki futbolu bile mumla arar oldu. Fenerbahçe taraftarlarının twitter üzerinde başlattığ...

Haberlinki
Haberlinki
22 Eylül 2018 Cumartesi 14:39
Fenerbahçe taraftarının Cocu isyanı!


Fenerbahçe’de peşpeşe alınan mağlubiyetler ve devam eden kötü oyun taraftarı bu senede memnun etmedi. Geçen sezon Aykut Kocaman yönetiminde çok daha dar rotasyona ve yaşanan ikinciliğe rağmen Aykut Kocaman’ın oynatmış olduğu futbolu beğenmeyen Fenerbahçe taraftarı geçen seneki futbolu bile mumla arar oldu. Fenerbahçe taraftarlarının twitter üzerinde başlattığı #GeçOlmadanErsunYanal kampanyası çığ gibi büyüyor. Taraftarlar Ali Koç’un her zaman arkasında olduklarının vurgusunu yaparken Cocu’nun acilen gönderilmesi Ve 2013 -2014 sezonunda nisan ayında şampiyonluğunu ilan eden Ersun Yanal’ın Teknik Direktör olarak takımın başına getirilmesi yönünde görüşlerini bildiren paylaşımlarda bulunuyorlar.  #GeçOlmadanErsunYanal etiketi tend topic oldu. Fenerbahçe yönetimine Ersun Yanal’ı getirene kadar taraftarların baskısı devam edecekleri ortada.


Twitter’da Fenerbahçe Taraftarlarının Paylaşımları 


Semih Özsoy’dan Teknik Direktör Konusunda Açıklama

Biz kararları istişare ile alıyoruz. Bir kişinin kararı olmuyor. Aykut Hoca kararının yanlış olduğuna inanmıyorum. Kendisi de yorgundu, dinlenmek istiyordu. Aykut hoca ile sözleşme imzalasaydık ve şu an aynı pozisyonda olsaydık hoca ile yola devam etmezdik ve kendimizi kurtarırdık. Bizim derdimiz günü kurtarmak değil. Cocu şu ana kadar başarılı değil, yönetim de başarılı değil. Kabul ediyoruz bunu. Ancak hemen alınması gereken bir karar olduğuna inanmıyorum. Ama bir yerde inatçı olup hatalarımız ile restleşmeyiz. Olabileceği yerde gerekeni yaparız.
Sporda sayı önemli değildir. Bir iki gün sonra olabilecek bir şey bizi karar almaya götürebilir. Aksi durumu şu an için hiç düşünmüyoruz. Pazartesi günü kazanacağımıza inanıyorum.

ERSUN YANAL AÇIKLAMASI
Bizim antrenörümüz var. Biz demiyoruz ki 'Bizim olduğumuz yerde şu kapıdan giremez, bu kapıdan giremez''. Ersun Yanal bu takımda görev almıştır. Tarihte en erken şampiyonluk getirmiş kişilerdendir. Ama Ersun hoca hakkında konuşamam çünkü şu an takımın başında teknik direktörümüz var.

 


 

Son Güncelleme: 24.09.2018 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.