Fenerbahçe'nin gündeminde olan 4 teknik adam

Galatasaray derbisine Erwin Koeman yönetiminde çıkacak Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’nin gündeminde 2 yerli 2 yabancı teknik direktör adayları mevcut.  Yerli adaylar arasında Ersun Yanal ve Tayfun Korkut ön plana çıkıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç taraftarların...

Haberlinki
Haberlinki
02 Kasım 2018 Cuma 14:04
Fenerbahçe'nin gündeminde olan 4 teknik adam

Galatasaray derbisine Erwin Koeman yönetiminde çıkacak Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’nin gündeminde 2 yerli 2 yabancı teknik direktör adayları mevcut.  Yerli adaylar arasında Ersun Yanal ve Tayfun Korkut ön plana çıkıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç taraftarların her istediğini yapmış gözükmemek ve yönetim de Ersun Yanal ismine karşı muhalif isimler yer almasına rağmen farklı bir teknik adamla tekrardan yaşanacak olası başarısızlıklarda taraftarların tepkisini üstüne çekmemek adına ve tekrardan Ersun Yanal’ın alınmasına yönelik kampanyaların başlayacağını bildiği için henüz Ersun Yanal ismi rafa kaldırılmış durumda değil. Hala Ersun Yanal İsmi Fenerbahçe için güçlü adaylar arasında yer almaktadır. Diğer yerli aday ise Fenerbahçe de 1996 ve 2000 yılları arası top koşturmuş Almanya da Hannover 96, 1.FC K'lautern, Bay. Leverkusen, Stuttgart kulüplerinde teknik direktörlük yapmış Tayfun Korkut gündemde ki diğer yerli isim olarak yer alıyor. Fenerbahçe’nin yabancı teknik adam tercihleri ise basına yansıdığı gibi onlarca teknik adam alternatifi masada yer almıyor. Yabancı tercihleri arasında yer alan en güçlü aday Bordeaux, Fransa Milli Takımı ve son olarak PSG SG’yi çalıştırmış olan Laurent Blanc Damien Comolli’nin de vatandaşı olan Laurent Blanc’a Fenerbahçe’den resmi teklif gönderilmiş durumda. Yabancı teknik adam konusunda diğer alternatif ise sezon başı da gündemde olan Zeljko Buvac 56 yaşındaki antrenör 17 yıldır Jürgen Klopp'un yardımcılığını yapmaktaydı. 

Haber: Erdi ÇATAN

Son Güncelleme: 05.11.2018 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.