Final gibi 90 dakika 

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Bodrumspor maçı galibiyetinin verdiği moralle Kastamonuspor maçına çıkacaklarını, bu zorlu 90 dakikayı da kazanarak seriyi 6 maça çıkarmak istediklerini söyledi. 

Haberlinki
Haberlinki
19 Ekim 2018 Cuma 12:23
Final gibi 90 dakika 


Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta müthiş bir tempo yakalayan Samsunspor'da gözler Pazar akşamı saha ve taraftarı önünde oynayacağı kritik Kastamonuspor karşılaşmasına çevrildi. Son oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak rakiplerine göz dağı veren kırmızı beyazlılar, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak seriyi devam ettirmek istiyor. 

UYUM SORUNUNU AŞTIK 

Takım olarak kazanmayı alışkanlık haline getirdiklerini kaydeden Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Kolay değil, 17 tane yeni transfer, başkan yeni, teknik kadro yeni. Uyum sorunu tabiki olacak. Ancak bu sorunu el birliği ile çabuk aştık ve 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bodrumspor ve Kastamonuspor maçları bizim için büyük önem taşıyordu" dedi. 

TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

"Bu maçlardan ilkini güzel bir oyunla kayıpsız geçtik" diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız maçta Kastamonuspor maçını da kazanarak galibiyet serimizi 6 maça çıkartacağız. Bu maçı 20 binin üzerinde taraftarımızın desteğini arkamıza alarak oynamak istiyoruz. Bu maça taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.