Kaleyi gören şut atsın

Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, futbolcularına 'kaleyi gören şut atsın' talimatı verdi.

Haberlinki
Haberlinki
01 Kasım 2018 Perşembe 14:41
Kaleyi gören şut atsın

Yılport Samsunspor, Pazar günü depasmanda oynayacağı Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmayla devam ettirdi. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada teknik direktör Taner Taşkın, futbolcularına yorucu bir idman yaptırdı. Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra yapılan 5 e 2 orta oyunuyla devam etti. 

MORALLER YERİNDE 

Daha sonra taktiksel bir çift kalede oynayan kırmızı beyazlı oyuncular, çalışmanın son bölümünde bol bol şut attı. Kaleciler Ahmet Altın ve Furkan Köse'nin koruduğu kalelere şut atan kırmızı beyazlı oyuncuların isabetli vuruşları teknik ekibin yüzünü güldürürken tecrübeli teknik adam; Niğde karşılaşmasında da şut atmaktan korkmayın. Kaleyi gören vursun talimatı verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.