Samsunspor Bayrampaşa karşısında

Kırmızı beyazlılar, Bayrampaşa deplasmanında üst üste 7’nci galibiyetini alabilmek için sahaya çıkıyor. Çetin Emeç Stadı’nda saat 13.30 da başlayacak zorlu puan mücadelesinde Yılport Samsunspor’da Ercan Yazıcı ve Canberk’in dışında eksik bulunmuyor. 

Haberlinki
Haberlinki
27 Ekim 2018 Cumartesi 14:30
Samsunspor Bayrampaşa karşısında

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta adım adım şampiyonluğa yürüyen Samsunspor, bugün deplasmanda Bayrampaşa’ya konuk oluyor. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda saat 13.30 da başlayacak ve hakem Selim Özen’in idaresindeki kritik 90 dakikada üst üste 7’nci galibiyetini almak için sahaya çıkacak kırmızı beyazlı ekipte, Ercan Yazıcı ve Canberk Dilaver, sakatlıklarından dolayı bugün takımdaki yerlerini alamayacaklar. 
GERİ SAYIM BAŞLADI 
Son haftalarda hem skor hem de oyun olarak taraftarlarını memnun eden bir görüntü sergileyen Yılport Samsunspor’da teknik direktör Taner Taşkın, hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu söyledi. Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, “Lige alıştığımızı söyleyebilirim. Artık Samsunspor olarak istediklerimizi sahaya başarıyla yansıtabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.