Samsunspor ile Menemenspor 5. randevuya çıkacak

TFF 1. Lig’in 28 haftasında karşı karşıya gelecek Samsunspor ile Menemenspor tarihlerindeki 5. randevuya çıkacaklar.

04 Mart 2022 Cuma 09:36
Samsunspor ile Menemenspor 5. randevuya çıkacak

TFF 1. Lig’in 28 haftasında karşı karşıya gelecek Samsunspor ile Menemenspor tarihlerindeki 5. randevuya çıkacaklar.

Samsunspor ve Menemenspor daha önce tarihlerinde 5 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarda Samsunspor hiç galip gelemezken Menemenspor 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında oynanan 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da da 2 kez karşılaşan takımların mücadelesinde Menemenspor 1 kez kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşma öncesi Samsunspor 25 maçta 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 39 puan topladı. Rakip filelere 41 gol gönderen Karadeniz temsilcisi, kendi kalesinde ise 30 gol gördü. Samsunspor bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 7 galibiyet ve 6 beraberlik alarak kendi sahasında maç kaybetmeyen tek takım oldu.

Ligde 26 maça çıkan Menemenspor ise bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 29 puan toplayabildi. Rakip filelere 29 gol gönderen İzmir temsilcisi kendi kalesinde ise 40 gol gördü.

5 Mart Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumunda saat 16.00’da karşılaşacak Samsunspor-Menemenspor maçını Onur Öztütoprak, Erkan Akbulut ve Ferdi Karadoruk hakem 3’lüsü yönetecek.

Son Güncelleme: 04.03.2022 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.