Samsunspor kritik maça hazır!

Yılport Samsunspor, yarın oynayacağı zorlu Bayrampaşa karşılaşmasının hazırlıklarını bugün İstanbul Arda Turan Tesisleri’nde yaptığı ter idmanıyla tamamladı. 

Haberlinki
Haberlinki
26 Ekim 2018 Cuma 17:33
Samsunspor kritik maça hazır!

Yılport Samsunspor, yarın deplasmanda oynayacağı kritik Bayrampaşa maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.  Bu sabah havayoluyla İstanbul’a uçan kırmızı beyazlı kafile öğle saatlerinde kamp yapacağı otele yerleşti. Kısa bir süre burada dinlenen Samsunsporlu futbolcular, daha sonra son çalışmasını gerçekleştirmek üzere Arda Turan Tesisleri’ne gitti. 
MORALLER YERİNDE 
Tüm oyuncuların yer aldığı son çalışmada kırmızı beyazlı oyuncuların moralli ve yüksek motivasyon ile çalışmaları teknik ekip başta olmak üzere camiada yüzleri güldürdü. Teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan ve yaklaşık 45 dakika süren idmanda sakatlığı büyük ölçüde geçen Bahattin Köse’nin performansı dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.