Samsunspor şaha kalktı!

Kırmızı beyazlılar, 3-1’lık Ankara Demirspor galibiyeti sonrasında ilk sırada yer alan Sarıyer ile olan puan farkını 3’e indirerek 4'üncü sıraya yükseldi

Haberlinki
Haberlinki
01 Ekim 2018 Pazartesi 10:46
Samsunspor şaha kalktı!

Samsunspor, Ankara Demirspor galibiyetiyle ligde zirve yarışına ortak oldu. Bu maç öncesinde 7 puanla 7’nci sırada yer alan kırmızı beyazlılar, dün oynadığı ve rahat kazandığı Ankara Demirspor karşılaşması sonrasında ligde üç basamak birden yukarı sıçrayarak 4’ncü sıraya yerleşti. Lider Sarıyar’in 10 puanla lider olduğu ligde Samsunspor’un fikstür avantajı da devam ediyor. 

MAÇIN YILDIZI: KÖSE
Eyüpspor ve Ankara Demirspor karşılaşmalarında alınan 6 puanla ligde iyi bir tempo kazanan kırmızı beyazlı ekip, haftaya Bursa deplasmanında İnegöl’e konuk olacak. Samsunspor’da Bahattin Köse, Ankara Demirspor karşılaşmasında attığı 3 golle maça damgasını vuran isim oldu. Kırmızı beyazlı oyuncu, attığı muhteşem gollerle tüm dikkatleri bir anda üzerinde topladı.

Son Güncelleme: 02.10.2018 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.