Samsunspor Sarıyer'e hazır

Pazar günü İstanbul'da lider Sarıyer ile karşılaşacak kırmızı beyazlı ekip, hazırlıklarının Samsun etabını bugün tamamladı. Basın Sözcüsü Suat Çakır, güzel futbolla birlikte galibiyet hedeflediklerini söyledi. 

Haberlinki
Haberlinki
16 Kasım 2018 Cuma 16:07
Samsunspor Sarıyer'e hazır

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Pazar günü deplasmanda Sarıyer’e konuk olacak Yılport Samsunspor, hazırlıklarının Samsun etabını bugün kendi tesislerinde yaptığı tek çalışmayla tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5’e 2 çalışma ve şut çalışmasının ardından son buldu. İdmana dizinden ameliyat olan Ercan Yazıcı ile ayak bileğinden sakatlanan Berat Boz katılmadı. 

TAKIM YARIN GİDİYOR 

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Sarıyer'de bizi çok zorlu bir 90 dakika bekliyor. Takım olarak bunun bilincindeyiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Samsunspor olarak gerçek performansımızı sahaya yansıtıp, sahadan işimize yarayan bir sonuçla ayrılırız" dedi. Bu arada Sarıyer deplasmanı için yarın sabah Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul’a gidecek kırmızı beyazlı ekipte kafilede kimlerin yer alacağı bu akşam yemekte belli olacak. Kırmızı beyazlı ekipte Ercan’ın dışında ciddi bir eksik bulunmuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.