Samsunspor taraftarı rekor kırdı 

19 Mayıs Stadı’nda ilk kez bu kadar kalabalığa oynayan Kırmızı-Beyazlı takımın Kastamonuspor 1966 maçında satılan bilet, mevcut kombineler, sponsor tribün davetiyeleri ile birlikte toplam sayı 21 bin 544 olarak tespit edildi. Bununla  birlikte stat turnikelerinden 17 bini aşkın kişi giriş yaparak karşılaşmayı izledi. 

Haberlinki
Haberlinki
22 Ekim 2018 Pazartesi 15:23
Samsunspor taraftarı rekor kırdı 

 Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Yılport Samsunspor’un bu konuk ettiği Kastamonuspor 1966 maçında taraftar rekoru kırıldı. 19 Mayıs Stadı’nda ilk kez bu kadar kalabalığa oynayan Kırmızı-Beyazlı takımın Kastamonuspor 1966 maçında satılan bilet, mevcut kombineler, sponsor tribün davetiyeleri ile birlikte toplam sayı 21 bin 544 olarak tespit edildi. Bununla  birlikte stat turnikelerinden 17 bini aşkın kişi giriş yaparak karşılaşmayı izledi. Bir kez daha Türkiye'ye büyüklüğünü ıspat eden Samsunspor taraftarı, Kastamonuspor karşılaşmasının kazanılmasında büyük rol üstlendi. Karşılaşmanın başlamasıyla beraber takımlarına inanılmaz destek veren kırmızı beyazlı taraftarlar, tribün şovlarıyla da herkese örnek oldu. Samsunsporlu futbolseverler, bundan önce gibi bundan sonra da takımlarının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.