Samsunspor'a güven sonsuz!

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Haftalar ilerledikçe lige ısınıyoruz. Üst üste kazanılan 3 maç bunun en güzel göstergesi. İnşallah Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız G.Antepspor maçını kazanarak serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Haberlinki
Haberlinki
09 Ekim 2018 Salı 11:14
Samsunspor'a güven sonsuz!

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, İnegölspor deplasmanından haklı bir galibiyetle döndüklerini belirtirken,"Her galibiyet sonrasında futbolcuların kendine olan özgüveninin de yerine geldi. Üst üste 3 galibiyet aldık. Bu bizim bu lige ağırlığımız koyduğumuzun en güzel kanıtı. İnşallah bu tempomuzu sezon sonuna kadar koruyup, hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu. 


'OYUNCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM'
İnegölspor karşılaşmasında genel olarak iyi bir futbol sergilediklerini; ancak oyunun belli bölümlerinde konsantrasyon eksiklikleri yaşadıklarını da kaydeden kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Teknik ekibimiz ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. İnşallah Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maçıyla beraber galibiyet serimizi dörde çıkarıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz” dedi.

Son Güncelleme: 09.10.2018 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.