Samsunspor’da Bayram Bektaş dönemi başladı

Samsunspor, Teknik Direktör Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

08 Haziran 2022 Çarşamba 16:20
Samsunspor’da Bayram Bektaş dönemi başladı

Samsunspor, Teknik Direktör Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, prensip anlaşmasına varıp sözleşme imzalayamadığı Çağdaş Atan ve Ersan Parlatan’ın ardından teknik direktörlük görevine Bayram Bektaş’ı getirdi. Nuri Asan Tesisleri’nde ’Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışacak, Samsun’da Bayram vakti’ temasıyla düzenlenen imza töreninde Bayrak Bektaş kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına Samsunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

"Cumhuriyet’in kuruluş yıl dönümünü şampiyonluğumuzla pekiştirirsek tarihe geçeriz”

İmza töreninde konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Burada olmaktan çok mutluyum. 6 saatlik görüşmenin ardından ilk görüşmemizde görevi kabul ettim. Başkanımız projeyi bana anlattı. Şehri, takımı, potansiyeli ve beklentileri biliyorum. Bu neticede ilk görüşmede teklifi kabul ettim. Allah’ın izniyle kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız. Bize inanların, bize destek verenlerin desteğine karşılık vermek istiyorum. Burasının çalışma imkanları çok güzel. Kamp hazırlıklarını yaptık ve kadro oluşumunu sağlamaya çalışıyoruz. Bir beklenti var ama isim vermeyeceğiz. Oyuncu ismi verdiğimizde başka takımlar talep edebiliyor. 20 Haziran’da Samsun’da toplanıp ön hazırlık yapacağız. Kampa gidecek oyuncular da burada belli olacak. Şehrin, takımın ve camianın beklentisinin farkındayım. Ben de challenge (meydan okuma) seven bir insanım. Çok zor durumlardaki takımlara gittim ama hep istediğim futbol kurgusunu oturttuğum için zaten buradayım. Akıllarda iz bırakmışızdır. Bunu burada daha üst seviyeye çıkartarak inşallah sezon sonundaki özlemi hep beraber gideririz. Cumhuriyet’in kuruluş yıl dönümünü şampiyonluğumuzla pekiştirirsek tarihe geçeriz. Bu duyguları yaşamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

İmza törenine ayrıca Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan ve Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan da katıldı.

Son Güncelleme: 08.06.2022 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.