Samsunspor’da keyifler yerinde

Samsunspor-Ankara Demirspor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla tamamlandı. Kırmızı beyazlı ekibin yaptıkları çalışmada morallerinin yüksek olması gözlerden kaçmadı.

Haberlinki
Haberlinki
29 Eylül 2018 Cumartesi 14:44
Samsunspor’da keyifler yerinde

Samsunspor’da ligin 5’nci haftasında oynanacak Ankara Demirspor karşılaşmasının hazırlıkları bugün itibariyle tamamlandı. Teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve 5’e 2 çalışma ile başladı. Daha sonra yarım sahada yapılan serbest çift kale son bulan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların, morallerinin yüksek olması camiada keyifleri yerine getirdi.

Yarın oynanacak Ankara Demirspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle Enes İslam İlkin ile kupa maçında kırmızı kart gören İrfan Başaran forma giyemeyeği açıklandı. Teknik direktör Taner Taşkın, yarın yapılacak müsabakada oyuncularına güvendiğini belirterek; “Taraftarımızı hem oynadığımız futbol hem de alacağımız galibiyetle mutlu etmek istiyoruz. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.