Samsunspor’un golcüsünden taraftara mesaj var

Samsunspor’un yeni transferlerinden Bahattin Köse, büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, lig sonunda şampiyon olacaklarını iddia etti.

Haberlinki
Haberlinki
17 Ağustos 2018 Cuma 15:49
Samsunspor’un golcüsünden taraftara mesaj var

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Samsunspor’un yeni transferi golcü oyuncu Bahattin Köse, yeni sezon öncesinde camiaya umut dolu mesajlar gönderdi. Samsunspor’un çok büyük bir kulüp olduğunun altını çizen Bahattin Köse, attığı gollerle takıma katkı sağlayacağını vurguladı.

Samsunspor’un şampiyon olacağını dile getiren Köse, şunları söyledi:

"Samsunspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama transferi sonrası düşündüğümden daha büyük bir kulübe geldiğine tanıklık ettim. Samsunspor’un neden çok saygı gören bir kulüp olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Burada gerçekten mükemmel bir ortam var. Samsunspor’u tercih ederek doğru bir karar vermenin huzurunu yaşıyorum. İlk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Samsun deplasmanına geldiğim her maçta yaşatılan tribün coşkusu beni hep çok heyecanlandırmıştı. Burayı tercih etme nedenlerimin başında da, taraftarımızın coşku ve takımına sahip çıkma duygusu gelir. Şimdi o muhteşem taraftarımızın önüne çıkacağım ilk maçı iple çeliyorum. Elimden gelenin en iyisini yapma gayretinde olacağım. Kimsenin şüphesi olmasın; Bu takım lig sonunda şampiyon olacak. Ben de oynadığım oyun ve attığım goller ile buna katkı sunacağım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.