Suat Çakır; Bayrampaşa maçını da kazanacağız

Takım olarak son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çakır, “Oyuncularımızın performansları ile birlikte aldığımız saha sonuçları bizleri gelecek adına fazlasıyla memnun etmiştir” şeklinde konuştu.  

Haberlinki
Haberlinki
23 Ekim 2018 Salı 14:51
Suat Çakır; Bayrampaşa maçını da kazanacağız

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Cumartesi günü İstanbul deplasmanında karşılaşacakları Bayrampaşa maçında hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Takım olarak son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çakır, “Oyuncularımızın performansları ile birlikte aldığımız saha sonuçları bizleri gelecek adına fazlasıyla memnun etmiştir” şeklinde konuştu.  
İYİ BİR TAKIM OLDUK
Ligde kolay maçın olmadığını ve Cumartesi günü oynayacakları Bayrampaşa maçının da çok zor geçeceğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Bu maçla ilgili hazırlıklarımız başladı. Takım içinde her şey yolunda gidiyor. Ufak tefek sakatlıklar söz konusu olsa da Samsunspor’un alternatifli bir kadrosu var. Bayrampaşa karşılaşmasında görev alacak oyuncu arkadaşlarımız gerekeni yapacaklardır” dedi.

Son Güncelleme: 23.10.2018 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.