Thomas Reis: "Sonuç sebebiyle üzgünüz"

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Alanyaspor maçın ardından yaptığı açıklamada, aldıkları sonuç nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

01 Aralık 2025 Pazartesi 22:50
Thomas Reis: "Sonuç sebebiyle üzgünüz"

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Alanyaspor maçın ardından yaptığı açıklamada, aldıkları sonuç nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Samsunspor, sahasında Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, karşılaşmayı değerlendirdi. Son dakikalarda yedikleri gol nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Reis, "Sonuç sebebiyle biraz üzgünüz. İlk önce kendi hatalarımıza bakmamız lazım. En iyi performansımız değildi. İlk yarı her şey kontrol altındaydı. Rakibe sadece 2 şut şansı verdik. İkinci yarıda oyuncularımız biraz yorgundular. Daha sonrasında hatalar yaptık. Şanssız bir gol yedik. Rakibin şutu pasa dönüştü ve gol attılar. Hoca olarak bahanelere sığınmam ama hakem de en iyi performansını göstermedi. Yüzde 55 topa sahiptik ama 29 faul yaptık. Rakip 11 faul yaptı. Hakemin iyi bir performans gösterdiğini düşünmüyorum. Sonuçta berabere kaldık ve bu bizim hatalarımızdan dolayı oldu" dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2025 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.