Amasya’da 44 Kur’an kursu öğrencisi hastanelik oldu

Amasya’da yedikleri mevlit yemeğinin ardından bulantı ve baş dönmesi şikayetiyle hastaneye kaldırılan 3’ü yetişkin 44 Kur’an kursu öğrencisi tedavi altına alındı.

31 Ekim 2017 Salı 09:02
Amasya’da 44 Kur’an kursu öğrencisi hastanelik oldu

Amasya'da akşam saatlerinde bir hayırsever mevlit için yaptırdığı tavuklu pilavdan kent merkezindeki Büyükağa Kur’an kursuna götürdü. Yemekten yiyen 3’ü yetişkin 44 öğrenci bir süre sonra mide bulantısı ve şikayetiyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. İlk müdahalenin ardından serum tedavisi uygulanan öğrenciler kontrol amacıyla hastaneye yatırıldı.İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu da hastaneye gelerek öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerinin de inceleme yapılması için yenilen yemekten numune aldığı öğrenildi. 

Son Güncelleme: 31.10.2017 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.