12 dakikada hırsızlığa 1 tutuklama

 Samsun'da bir apartmandaki daireden 12 dakikada hırsızlık yapan 2 kadın şüpheliden 1’i tutuklandı. 

21 Şubat 2018 Çarşamba 17:32
12 dakikada hırsızlığa 1 tutuklama

Samsun'un İlkadım ilçesinin Fevziçakmak Mahallesi'nde hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan Hülya Y.(28) ve 18 yaşındaki B.Y., girdikleri apartmanda kapısını açtıkları evden bin 700 lira para çalıp kaçtılar. Polise yapılan şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince hırsızlık olayını aynı suçtan çok sayıda suç kayıtları bulunan Hülya Y. ve B.Y.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızların apartmana girmesi, dairenin kapısını açıp parayı saklandığı yerde bulması ve apartmandan çıkmasının 12 dakika içinde gerçekleşmesi polisi bile şaşırttı. 
Hülya Y. ve B.Y., Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen B.Y., savcıya ifade verip serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Hülya Y. ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.