2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 4 kişi adliyede

Samsun’da bir kişinin silahla, bir kişinin de bıçakla yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba...

03 Ocak 2018 Çarşamba 18:34
2 kişinin yaralandığı olayla ilgili 4 kişi adliyede

Samsun’da bir kişinin silahla, bir kişinin de bıçakla yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun’un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde dün akşam akraba olan iki grup arasında eski husumeti dayalı olarak kavga çıktı. Kavgada T.B. (24) bıçakla yaralandı. Kavganın devamında ise silahlı saldırıya uğrayan T.B.(24) tabancayla sağ karın boşluğu ile sağ kasığından yaralandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kavga sırasında tüfekle ve tabancayla da ateş açıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri C.B.(20), T.B.(32), Ş.B.(26) ve 17 yaşındaki O.B.’yi gözaltına aldı. O.B. yaşı küçük olduğu için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 04.01.2018 08:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.