80 yaşındaki kadın kapkaça uğradı

 Sivas'ta doğal gaz faturasını yatırdıktan sonra evine dönen yaşlı kadına saldıran kapkaççı, içerisinde 55 lira ve özel eşyaların bulunduğu çantayı kaparak kaçtı.

06 Şubat 2018 Salı 13:30
80 yaşındaki kadın kapkaça uğradı

 Sivas'ta sabah saatlerinde Kümbet Mahallesi, Barbaros Caddesi üzerinde yaşandı. 80 yaşındaki Sevim S., doğal gaz faturasını yatırmak için evinden çıkarak postaneye gitti. Faturayı yatırdıktan sonra evine dönerken yaşlı kadının arkasından yaklaşan 18-20 yaşlarındaki kapkaççı, Sevim S.'nin çantasını alarak kaçtı. Yaşlı kadın yaşadığı kısa süreli şokun ardından cadde üzerindeki esnaftan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kapkaça uğrayan Sevim S., "Postaneden çıktım eve gidiyordum. Çocuk geldi çantamı alıp kaçtı. İçinde telefon, evin anahtarı ve 55 TL de para vardı" dedi.
Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.