Çorum'da Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı

Sungurlu - Çorum istikametinde seyir halindeki torba yem yüklü kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjde devrildi.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 11:19
Çorum'da Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı

Sungurlu-Çorum karayolunun 9. kilometresinde seyir halinde olan torba yem yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüjde devrildi. Daha sonra aynı istikamete giden sürücüsü öğrenilemeyen 57 DR 667 plakalı hafif ticari otomobil yola saçılan yemlere çarparak orta refüjde savruldu. Meydana gelen ikinci kazada otomobildeki Gülüzar Bağcı (34), Bilge Bağcı (6), Burak Bağcı (10), Eda Bağcı (1) ile Aysu Bağcı yaralandı. 112 acil servis ekibi ie yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Meydana gelen kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 07.08.2017 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.