Defalarca Bıçakladığı Yaralının Ölmemesi İçin Suni Teneffüs Yaptı !

Karaman'da çıkan kavgada bir vatandaşı bıçakla yaralayan ve kendisi de yaralanan şüpheli, yaraladığı genci suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı. Yaralı genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberlinki
Haberlinki
28 Ağustos 2018 Salı 09:50
Defalarca Bıçakladığı Yaralının Ölmemesi İçin Suni Teneffüs Yaptı !

Karaman'da çıkan kavgada Yusuf Koçaker'i (22) bıçakla yaralayan ve kendisi de yaralanan şüpheli Mehmet Sekmen(22), yaraladığı genci suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı.

YOL VERME KAVGASI KANLI BİTTİ

Alınan bilgiye göre, Karaman - Ereğli karayolunun 20. kilometresi TOKİ Yeşildere köy konutları yanında iki gurup arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı.Tartışma kavgaya dönüşünce Yusuf Koçaker ile Mehmet Sekmen bıçaklarla bir birlerine saldırdı. Koçaker, koltuk altına aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı.

BIÇAKLADIĞI YARALAYA SUNİ TENEFFÜS YAPTI

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri Koçaker'e kalp masajı uygularken, kendisi de bıçakla yaralanan Sekmen, kendi bıçakladığı şahsa suni teneffüs yapıp, ambulansa bindirilmesine yardımcı oldu.

SUNİ TENEFFÜS İŞE YARAMADI

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Koçaker, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli Sekmen ise tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı.

Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak : Haberler.com

Son Güncelleme: 28.08.2018 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.