Denizli'de ağabey vahşeti!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dört gün önce derede cesedi bulunan 29 yaşındaki Ersan Erdur’un bir vahşete kurban gittiği ortaya çıktı.

Haberlinki
Haberlinki
12 Mart 2018 Pazartesi 15:19
Denizli'de ağabey vahşeti!

Geçtiğimiz perşembe günü, Denizli'nin Merkezefendi ilçesinin Hisar Mahallesi yakınındaki derede tekstil atölyesi sahibi Ersan Erdur’un göğsünden bıçaklanmış, cinsel organı kesilmiş, elleri ve ayakları bağlı halde çuval içinde cesedi bulundu.

ÖNCE TEHDİT ETTİ, SONRA ÖLDÜRDÜ!

Cinayetle ilgili araştırma yapan polis, katil zanlısının Erdur’un ortağının ağabeyi minibüs şoförü M.D. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan M.D.’nin suçunu itiraf ettiği belirtildi. Kısa süre önce farklı suçtan girdiği cezaevinden tahliye edilen şüpheli Musa D., Ersan Erdur’un ortağı olan kız kardeşiyle ilişkisinin olduğunu düşündüğünü, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını ve ‘hadım etme’ sözüyle başlayan laf dalaşı sonrası cinayeti işlediğini söyledi.

KIZ KARDEŞİ: İLİŞKİM YOKTU

Olay sonrası minibüsten indirdiği cesedi sürüklediği anlar aracın kamerası tarafından görüntülenen Musa D., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Öte yandan Musa D.’nin kız kardeşi, emniyetteki ifadesinde, Ersan Erdur ile ilişkisinin olmadığını söyledi. 

Kaynak:Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.