Eski Yakakent İlçe Emniyet Amiri ve yardımcısına FETÖ'den hapis

 Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Yakakent İlçe Emniyet Amiri ve yardımcısı yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 3're ay hapis cezasına çarptırılırken, bir polis memuru ise beraat etti.

26 Şubat 2018 Pazartesi 16:21
Eski Yakakent İlçe Emniyet Amiri ve yardımcısına FETÖ'den hapis

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve meslekten ihraç edilen Yakakent İlçe Emniyet Amiri Ali Türkmen, yardımcısı olan Başkomiser Emrah Çınar ve tutuksuz olan polis memuru Gafur Yalçın'ın yargılanması sona erdi. Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmaya gazeteciler alınmadı.
Mahkeme, Ali Türkmen ve Emrah Çınar'ı "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıp tahliyelerine karar verdi. Tutuksuz yargılanan polis memuru Gafur Yalçın ise beraat etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.