Giresun'da motosiklet ile otomobil çarpıştı, 1 yaralı

Giresun’un Eynesil ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı; kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinden geçen karakol bekçisi yaptı. 

26 Ağustos 2017 Cumartesi 14:42
Giresun'da motosiklet ile otomobil çarpıştı, 1 yaralı

Giresun’un Eynesine bağlı Altınlı mahallesi ilçe sahil yolunda, İsmail Berker yönetimindeki 06 YBK 57 plakalı otomobil ile Yücel Aydın’ın kullandığı 28 RB 781 plakalı motosiklet ilçe sahil yolunda kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Yücel Aydın, başında kaskı olmamasından dolayı kafasından darbe alarak yaralandı. Kazayı gören ilçe emniyet müdürlüğünde görevli bekçi Mehmet Bodur yerde yaralı olan Yücel’e ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine çağırdığı 112 sağlık ekipleri gelene kadar yaralının başından bir an olsun ayrılmayan bekçi Bodur, yaralı Yücel’i sağlık ekipleri gelene kadar uyutmamak için büyük bir çaba gösterdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıyı alarak ilçede bulunan devlet hastanesine kaldırdı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

Son Güncelleme: 26.08.2017 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.