Giresun’da FETÖ/PDY operasyonu: 16 tutuklama

Giresun’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında avukat, ev hanımı, öğrenci ve esnafın bulunduğu 27 gözaltı sayısı 31’e çıkarken, gözaltına alınanlardan 16’sı tutuklandı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 12:36
Giresun’da FETÖ/PDY operasyonu: 16 tutuklama

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nün FETÖ/PDY soruşturmasına yönelik 1 Ağustos’dan bu yana yapılan operasyonlarda gözaltı sayısı 31’e yükselirken, aranan şahıslardan 2’sinin firar ettiği öğrenildi. İlk etapta gözaltına alınan 27 kişinin ifadelerinden yola çıkarak 4 kişi daha gözaltına alınırken, gözaltında bulunan 31 kişiden 16’sı çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise savcılıktaki ifadelerinin artından serbest kaldı. 2 kişin ise gözaltısı ise devam ediyor.

Son Güncelleme: 09.08.2017 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.