Hamsi yüklü tır otomobilleri biçti: 4 yaralı

Samsun’da hamsi yüklü tır, otomobillere çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

13 Ocak 2018 Cumartesi 23:49
Hamsi yüklü tır otomobilleri biçti: 4 yaralı

Haber Linki – Samsun’un Terme ilçesi Kozluk kavşağında meydana gelen kazada, Ordu’dan Samsun’a gitmekte olan Yunus Emre Özlü idaresindeki hamsi yüklü 61 K 8809 plakalı tır direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Osman Tunç idaresindeki 55 E 0506 plakalı otomobile çarparak karşı şeride geçti.

Karşı şeritten gelen Osman Güngör idaresindeki otomobile de çarpan tır, daha sonra yan yatarak devrildi. Kazada tır’da bulunan Yunus Emre Özlü, Mahmut Celal K., ve otomobilde bulunan Sevim Güngör ile Osman Güngör yaralandı.

Yararılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Terme ve Çarşamba Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Kaza esnasında tırda bulunan balıklar yola savruldu. İtfaiye ekipleri de yola savrulan balıkları temizlemesinin ardından yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan karayolu çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.