İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu ticaretine adli kontrol

 İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu gönderdiği iddia edilen bir kişi "uyuşturucu ticareti" suçundan mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 16:15
 İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu ticaretine adli kontrol

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz'da Samsun'un Tekkeköy ve İlkadım ilçesi Kışla ve Yaşardoğu Mahallesi'nde torbacılara yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda bin 759 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirmiş ve olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına almıştı. 

Söz konusu kişilere İstanbul'dan uyuşturucu gönderdiği iddia edilen ve olayla ilgili arandığı ileri sürülen A.A. (33) gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan ve hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen A.A., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.A. adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.