Kar nedeniyle kayganlaşan yolda tırlar yoldan çıktı

 Sivas'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle meydana gelen kazalarda sürücülerin direksiyon hakimiyetini sonucu iki tır yoldan çıktı. 

25 Ocak 2018 Perşembe 18:31
Kar nedeniyle kayganlaşan yolda tırlar yoldan çıktı

Saat 16.00 sıralarında Sivas-Kayseri karayolu Taşlıdere mevkiinde meydana geldi. Kayseri'nden İran'a giden Mehmet Rıza İmtizam idaresindeki 21 A 789 çinko kumu yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole sürüklendi. Sürücü İmtizam kazayı yara almadan atlatırken, Sivas-Kayseri karayolunun Sivas'a geliş istikametinde trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Diğer kaza ise Hafik ilçesine bağlı Emre köyü yakınlarında meydana geldi. Kayseri'den, Erzincan istikametine giden Bilal Karagöz idaresindeki 38 DS 223 dorse ve 38 DS 328 plakalı tır kar ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki toprağa saplanan tırın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Her iki kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KazaTırSivasKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.