Lüks villada sevgili dehşeti!

Adana'da iş yeri sahibi Hamit G. (35), bir süredir birlikte yaşadığı Sezen A.'yı (30), oturdukları villada tabancayla başından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

Haberlinki
Haberlinki
12 Eylül 2018 Çarşamba 11:34
Lüks villada sevgili dehşeti!

Olay, saat 19.30 sıralarında Adana merkez Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi 82059 Sokak'ta bir villada meydana geldi. Bir süper market işleten evli ve 6 çocuk babası Hamit G., iddiaya göre sevgilisi Sezen A. ile bir süre önce Karslılar Mahallesi'ndeki villada birlikte yaşamaya başladı. Akşam saatlerinde ablasını arayan Hamit G., Sezen A.'yı öldürdüğünü ve ayı silahla kendisini öldüreceğini söyledi. Bunun üzere eve gelen kadın, kardeşi Hamit G. ve Sezen A.'yı oturdukları villanın mutfağında kanlar içinde yer yatar halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, her ikisinin de öldüğü belirlendi.

Polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine yaptığı incelemenin ardından cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. 

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Milliyet

Son Güncelleme: 12.09.2018 12:29
Anahtar Kelimeler:
AsayişCinayetHaberlinki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.