Mahalleli linç etmek istedi, çıplak halde kaçtı

Adana'da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde 3 yaşındaki kıza tecavüz etmek isteyen Sedat K.'yı (20) bir davetli fark etti. Düğüne gelenler tarafından linç edilmek istenen Sedat K., çıplak halde evden çıkıp, kaçmaya çalıştı. Sokakta kovalamaca sonucun yakalanan Sedat K., sağlık kontrolüne de çarşafa sarılıp götürüldü.

12 Şubat 2018 Pazartesi 09:53
Mahalleli linç etmek istedi, çıplak halde kaçtı

Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak’ta iddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkardı.

Bu sırada düğündeki davetlilerinden bir kişi, tuvaleti gitmek için eve girdiğinde, Sedat K.’yı üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Sedat K.’ya saldırdı.

Evden gelen bağrışma sesini duyan diğer davetliler de Sedat K.’ya saldırıp, linç etmek istedi. Sedat K., çıplak halde evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı. Vatandaşların ve polisin kovaladığı Sedat K., fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük kız, ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı.

ÇARŞAFA SARILI HALDE GETİRİLDİ

Gözaltına alınan Sedat K., sağlık kontrolüne çarşafa sarılı halde getirildi. Küçük kızın yakınları, Sedat K., sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye gelerek, saldırmak istedi. Polis, Sedat K.’yı arka kapıdan çıkardı. Çevik kuvvet polislerinin yoğun güvenlik önlemi altında çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen Sedat K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

POLİS MERKEZİNE YÜRÜMEK İSTEDİLER

Taciz mağduru küçük kızın hastanedeki tedavisi devam ederken, yakınları ve komşuları da durumu protesto etmek için bölgede bulunan polis merkezine yürümek istedi. Yürüyüş yasal olmadığı gerekçesiyle polis tarafından durdurulan yaklaşık 50 kişilik grup, Sedat K.'nın idam edilmesini istedi.

Bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.