Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaya otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:53
Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Ümit A. yönetimindeki 52 DC 810 plakalı otomobil, Ordu-Samsun karayolu Dolunay Mahallesi’nde yolun karşısına geçmekte olan Şükriye Akkan’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan Akkan için çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilk olarak Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Akkan, daha sonra ilçedeki özel hastaneye sevk edildi. Akkan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şükriye Akkan 7 yıl öncede çocuğunu kaybetmişti

2011 yılında 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Gizem Akkan, banyodaki şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Eşi Ayhan Akkan’ın ise Fatsa’da bir sürücü kursunda eğitici öğretmen olarak çalıştığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 03.01.2018 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.