Poz Uğruna Küçük Kızın Canını Hiçe Saydılar !

İstanbul Pendik'te çatıya çıkartığı küçük çocuğun fotoğrafını çekmek isteyen iki kişi adeta faciaya davetiye çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haberlinki
Haberlinki
27 Ağustos 2018 Pazartesi 09:23
Poz Uğruna Küçük Kızın Canını Hiçe Saydılar !

İstanbul Pendik'te çatıya çıkartığı küçük çocuğun fotoğrafını çekmek isteyen iki kişi adeta faciaya davetiye çıkardı. Kızın bağrışmalarına rağmen fotoğraf çekmeye devam ettiler. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

KIZIN KORKUSUNU ALDIRMADILAR

Olay Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Görüntülerde iki genç kız çatıya çıkarttıkları küçük bir kız çocuğuna poz verdirmeye çalışıyor. Kızın korkusuna aldırmayan 2 kız, çocuğa nasıl poz vermesi gerektiğini anlatıyor. Kızın bağırışlarına rağmen bu görüntüler bir süre daha devam etti. Yaşananlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Kaynak : Haberler.com

Son Güncelleme: 27.08.2018 09:24
Anahtar Kelimeler:
çatıFotoğrafSelfie
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.