Samsun Adliyedeki silahlı kavga olayının şüphelisi adliyeye sevk edildi

 Samsun Adalet Sarayında eski cinayet davası nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişiyi sol bacağında yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi. 

25 Ağustos 2017 Cuma 16:51
Samsun Adliyedeki silahlı kavga olayının şüphelisi adliyeye sevk edildi

Samsun’da dün sabah saatlerinde eski cinayet davası nedeniyle haklarında dava açılan 2 grup duruşma için Samsun Adliyesine geldi. Yapılacak olan duruşma öncesi, 2 grup arasında adliye girişinde silahkavga çıktı. Kavgada belindeki silahı çıkartan Engin K., karşı tarafa ateş açtı. 2 el ateş eden Engin K.’nın silahından çıkan mermilerin hedefi olan Recep K., sol bacağından vurularak yaralandı.Yaralı tedavi için hastaneye kaldırılırken, olayın ardından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan Engin K., Samsun Adliyesine sevk edildi. Şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.