Samsun'da 2 arkadaşıyla eski çalıştığı yeri soydu

Samsun'da bir kişi 2 arkadaşı ile birlikte eski çalıştıkları iş yerinden 86 bin liralık boya malzemesi çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

12 Ocak 2018 Cuma 14:18
Samsun'da 2 arkadaşıyla eski çalıştığı yeri soydu

Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Örnek Örnek Sanayi Sitesinde M.K.(36) adlı şahıs eski çalıştığı ve bir yıl önce ayrıldığı inşaat malzemesi ve boya satan iş yerinden arkadaşları F.D.(38) ve K.K.(31) ile birlikte bir ay içinde farklı akşam ve gecelerde toplam 86 bin liralık boya malzemesi çaldı. Çaldıkları malzemeleri Canik ilçesi Toptepe Mahallesi'nde bir depoya sakladılar. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, çalınan malları sakladığı depoda ele geçirdi ve sahibine teslim etti. Olayla ilgili M.K., F.D. ve K.K., yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 3 kişi bu sabah Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.