Samsun'da 2 kişiye uyuşturucu ticaretinden hapis

Samsun'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla tutuklanan 2 kişi yargılandıkları mahkemede önce hapis cezasına çarptırıldı, ardından da tahliyelerine karar verildi.

08 Kasım 2017 Çarşamba 14:14
Samsun'da 2 kişiye uyuşturucu ticaretinden hapis

Samsun'da "uyuşturucu madde ticareti" yaptıkları iddiasıyla tutuklanan Nevzat K. ve İsa A.'nın yargılanmaları sona erdi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu sanıklar kendilerini savundu.
İsa A., "Affınıza sığınıyorum. Esrarı Nevzat'tan aldım. Çok pişmanım tahliyemi istiyorum" dedi.

Nevzat K. ise, "Ben uyuşturucu satma iddiasına kabul etmiyorum. İçtiğimi inkar etmiyorum. Ailemden gizli gizli içiyordum. 4 çocuk babasıyım. Böyle bir suçtan karşınıza çıktığım için pişmanım. Tahliyemi talep ediyorum" diye konuştu.
Mahkeme heyeti "uyuşturucu ticareti" suçundan Nevzat K.'yi 8 yıl 4 ay, İsa A.'yı ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırarak, tutukluluk sürelerini göz önünde bulundurarak tahliyelerine karar verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.