Samsun'da 5 polise FETÖ'den 6 yıl 3'er ay hapis

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan 5 polis, 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılırken, tutuksuz yargılanan 1 polis ise beraat etti.

01 Kasım 2017 Çarşamba 15:59
Samsun'da 5 polise FETÖ'den 6 yıl 3'er ay hapis

Samsun'un Terme ilçesinde görev yaparken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan polis memurları Adem Ö., Ümit K., Mehmet K., Engin Y. ve Cumhur S. ile tutuksuz olan Volkan Ö.'nün yargılanmaları sona erdi. Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasında polis memurları haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. 

Örgütün şifreli haberleşme ağı ByLock kullandıkları ileri sürülen Adem Ö., Ümit K., Mehmet K., Engin Y. ve Cumhur S. "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılırken, tutukluluk süreleri göz önünde bulundurularak tahliyelerine karar verildi. Tutuksuz yargılanan Volkan Ö. ise beraat etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.