Samsun'da Afrin Operasyonu karşıtı paylaşım yapan 3 kişi gözatında

Samsun'da Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Operasyonuna karşı sosyal medyada paylaşımlarda bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

25 Ocak 2018 Perşembe 13:57
Samsun'da Afrin Operasyonu karşıtı paylaşım yapan 3 kişi gözatında

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Halkevleri sosyal paylaşım sitesinde "Afrin Savaşı Diktatörlüğü İnşa Savaşıdır" paylaşımıyla ilgili Halkevleri Derneği Başkanı Şeyma Özberk ile "Sosyalist Yeniden Kurtuluş Partisi (SYKP) sosyal medya hesabında "Afrin Saldırısına Son Verilmelidir" paylaşımı yapılmasıyla ilgili SYKP Eş Başkanı İlhan Cüre ve Meral Arslan'ı gözaltına aldı. TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili olarak terör örgütünü övücü ve halkı kışkırtmaya yönelik sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapılmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 25.01.2018 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.