Samsun'da Ahmet Türk'ü yumruklayan Çelik, “Benim 2010 yılında yaptığımı devlet şu anda yapıyor”

Samsun’a yaklaşık 8 yıl önce gelen Ahmet Türk’e adliye çıkışında yumruk atarak gündem olan İsmail Çelik, “Karadeniz insanı vatanperverdir. Biz onları burada gerektiği gibi ağırladık. Bir daha olsa gözümü kırpmadan yine gerekeni yaparım” dedi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 09:57
Samsun'da Ahmet Türk'ü yumruklayan Çelik, “Benim 2010 yılında yaptığımı devlet şu anda yapıyor”

Muş’un Bulanık ilçesinde çıkan olaylarda 2 kişinin ölümüyle ilgili davanın duruşmasını izlemek için Samsun’a gelen eski Demokratik Toplum Partisi Genel Başkanı Ahmet Türk, eski adliye binası önünde saldırıya uğramış ve burnu kırılmıştı. Ahmet Türk’e yumruk atarak burnunu kıran 35 yaşındaki İsmail Çelik, saldırıdan sonra gözaltına alınarak hapis cezası almıştı. Hapishaneden çıktıktan sonra hayatına kaldığı yerden devam etmek isteyen İsmail Çelik, bu olaylar nedeniyle bir süre iş bulamadığını söyledi. 



“Benim 2010 yılında yaptığımı devlet şu anda yapıyor”
İHA muhabirinin “Neden yumruk attınız?” sorusuna cevap veren İsmail Çelik, “Benim 2010 yılında yaptığımı devlet şu anda yapıyor. Nasıl ki onlar teröristleri davul-zurnayla karşılıyorsa, biz de burada gereken şekilde onları karşıladık. Bizim karşılamamız bu şekilde oluyor. Eğer şu anda olsa gözümü kırpmadan aynı şekilde gereken cevabı veririm. Ben vermesem bile verecek biri elbet olur. Burası Karadeniz. Buradan hain çıkmaz ve PKK’lı da giremez. Karadeniz insanı bünyesinde yabancı bir şahsı barındırmaz. İnsanımız onlara ne bir lokma ekmek ne de içecek bir su verir” diye konuştu. 

“Hainlerin safında yer aldılar”
Afrin operasyonu hakkında da düşüncelerini dile getiren Çelik, “Sınır güvenliğimizi tehdit eden hainlere karşı yapılan bir operasyondur. Bu operasyona tüm halkımız da destek vermektedir. Bazı destek vermeyen siyasi partiler var. Bunlar zaten bellidir. Bunların vatan haini olduklarını da hepimiz biliyoruz. Afrin operasyonunda bile devletimizin ve milletimizin arkasında duramadılar. Bu milli dava da bile gittiler PKK’nın safında yer tuttular. Ben bunları kınıyorum ve bir an önce yaptıkları bu yanlıştan dönmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.Bir süredir sokakta kokoreç satarak geçimini sağlayan İsmail Çelik, birkaç gün önce ise mehter takımı eşliğinde kokoreççi dükkanı açtı. 

Son Güncelleme: 24.01.2018 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.